Emsai.ro marketplace tehnic
Marketplace Tehnic
 

Despre Emsai.ro


Emsai.ro este un marketplace destinat produselor tehnice.

Consideram ca suntem o prezenta diferita pe piata online din Romania; atat prin nisa/produse cat si prin concept. In cadrul sitului nostru veti gasi o gama foarte larga de produse tehnice din domenii precum industrie, constructii, amenajari interioare, electrotehnica si electronica si multe altele.

Produsele listate pe Emsai.ro sunt oferite de catre furnizori selectati cu atentie, partenerii nostri pe platforma Emsai.ro. Un numar redus de produse este oferit chiar de catre Emsai, dar majoritatea produselor listate apartin altor comercianti.

Important: Obiectivul nostru este satisfactia clientilor, prin urmare vom pastra mereu o calitate superioara a procesului de vanzare si livrare prin selectarea atenta a comerciantilor prezenti in marketplace, cat si prin stabilirea de reguli clare pentru satisfacerea clientilor. Comerciantii Emsai.ro trebuie sa ofere o politica clara de garantie cat si respectarea cu strictete a termenului de livrare.

Puteti alege unul din miile de produse prezente atat navigand prin categorii, cat si folosind functia de cautare prezenta pe site.

In cazul in care aveti intrebari despre produse, puteti contacta direct furnizorul respectiv. Daca aveti probleme cu contul sau probleme tehnice, suportul nostru tehnic va sta la dispozitie. Suntem aici sa usuram procesul de comanda pentru Dvs.

Istorie: Emsai.ro este un proiect mai vechi al nostru. Initial creat drept catalog/site de prezentare, ulterior magazin online, in prezent a evoluat intr-un marketplace full option in care numerosi comercianti pot sa-si ofere produsele; o gama foarte larga de articole si materiale din multe domenii de activitate. Am folosit experienta noasta de 10 ani in comercializarea online de produse industriale/tehnice, la realizarea acestui produs complex.

Platforma Emsai.ro este deocamdata in varianta Beta si in dezvoltare rapida. Puteti comanda produse in siguranta chiar acum; produsele prezentate pe site sunt disponibile pentru vanzare si suntem aici sa va ajutam daca intampinati orice fel de dificultati.Nota: Daca doriti sa deveniti Comerciant Emsai.ro, va rugam sa ne contactati folosind pagina de Contact.