Emsai.ro magazin online
Catalog online Emsai.ro
* Importator direct *
Importator direct * Produse de calitate * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama foarte larga de produse * Garantie achizitie * Servire prompta * Vezi cosul

Furtun cauciuc

furtun cauciuc
Firma Emsai comercializeaza furtun din cauciuc de foarte buna calitate, dintr-un portofoliu de sute de modele, cu domenii de aplicatie din cele mai variate: Furtun tehnic, furtun industrial, furtun chimicale, furtun pentru apa si lichide, furtun de aer din cauciuc, furtun ventilatie, furtun vidanjare, furtun exhaustor – rezistent la abraziune etc.

Produsul furtun cauciuc se remarca prin rezistenta deosebita in timp, la uzura, ozon si actiunea soarelui si a factorilor atmosferici, precum si prin flexibilitate inclusiv in sezonul rece. Oferim doar produse de la producatori de prima marime din UE, import din tari precum Italia, Germania, Austria, Polonia samd.

Tipuri constructive:

  • Furtun din cauciuc cu spira metalica si insertie textila: Este folosit atat la absorbtie cat si la refulare. Spira metalica confera furtunului din cauciuc rezistenta la vacuum, pastrand structura furtunului rotunda si intacta atunci cand se utilizeaza vacuum (aspiratie) pe furtun. Sunt produse foarte rezistente atat la presiune cat si la vacuum.
  • Furtun cauciuc cu insertie textila: Este utilizat la refulare, respectiv transportul aerului, gazelor si al lichidelor sub presiune. Furtunul din cauciuc cu insertie textila este rezistent la presiune tocmai datorita insertiei de inalta rezistenta din poliester. In functie de model, furtunul poate avea unul sau mai multe straturi de insertie textila. (denumire populara, “furtun cauciuc panzat”)
  • Furtun din cauciuc multistrat – Acest tip de furtun este similar cu cel anterior, avand atat insertie textila si spira metalica; suplimentar insa detine unul sau mai multe straturi interioare din materiale speciale pentru rezistenta la chimicale, temperatura si diversi alti factori. Acest tip se utilizeaza mai ales la lichide alimentare, substante chimice si corozive, functie de model.

Din punct de vedere al aplicatiilor, comercializam furtun din cauciuc pentru:

  • Furtun cauciuc pentru aer = Furtun din cauciuc pentru aer comprimat, pentru vacuum (absorbtie aer), pentru compresoare, pentru ventilatie etc, gama de presiune de lucru 10-20 bari;
  • Furtun cauciuc pentru apa = Furtun de apa din cauciuc, rezistent la transportul de apa sub presiune, apa rece, apa calda, apa murdara etc.
  • Furtun de vidanja din cauciuc = Furtun pentru vidanja, foarte rezistent, flexibil si in sezonul rece (iarna)
  • Furtun cauciuc pentru oxigen, furtun acetilena din cauciuc = Furtun cauciuc pentru gaze de sudura
  • Furtun alimentar din cauciuc = Furtun din cauciuc multistrat, cu interior de culoare alba si compozitie speciala pentru transferul lichidelor si a substantelor alimentare
  • Furtun chimicale din cauciuc = Furtun de substante chimice, multistrat, cu interior din polietilena de compozitie speciala sau cauciuc rezistent la chimicale, pentru transportul de acizi, baze, solventi si alte substante agresive
  • Furtun pentru combustibil din cauciuc = Furtun din cauciuc pentru benzina, motorina, furtun de ulei, furtun pentru biodiesel, furtun pentru petrol etc., produse rezistente la actiunea combustibililor si a hidrocarburilor aromatice, pentru absorbtie si refulare combustibil, pentru transvazare ulei, pentru descarcare cisterna etc.

Gama de diametre comercializata este extrem de larga, intre 6mm si 200mm diametru interior pentru furtunul din cauciuc. Oricare ar fi aplicatia Dvs, consultantii nostri va stau chiar acum la dispozitie cu o oferta pentru modelul potrivit pentru Dvs.
Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai.ro. Site detinut de: Emsai® Industrial Srl. Toate drepturile rezervate.   |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT