Emsai.ro magazin online
Catalog online Emsai.ro
* Importator direct *
Importator direct * Produse de calitate * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama foarte larga de produse * Garantie achizitie * Servire prompta * Vezi cosul

Furtun siliconic termorezistent, alimentar, flexibil, FDA, transparent/translucid


Furtun silicon 4mm, 6mm, 8mm, 10mm +

Oferim din stoc furtun siliconic termorezistent, alimentar, flexibil, de cea mai buna calitate, import UE.

Furtunul siliconic este realizat din silicon pur, fara insertie (monolayer), si este potrivit pentru o gama larga de industrii, in industria alimentara (furtun FDA), ca furtun chimic, furtun de laborator, furtun tehnic, furtun temperaturi ridicate, pentru aparate vending, espresor de cafea samd. Exista si o varianta distincta de furtun silicon pentru industria farmaceutica.

Produsul furtun silicon este transparent/translucid si este realizat din formula speciala din silicon pur si este deosebit de flexibil. Suplimentar, este alimentar putand fi folosit la transferul lichidelor alimentare de diverse tipuri. Intrucat siliconul este un material inert, el nu reactioneaza cu substantele transportate prin furtun.

Furtunul din silicon este rezistent la temperatura si la actiunea multor substante chimice. Se foloseste la refulare (curgere). Unele variante cu perete foarte gros pot fi folosite si la absorbtie.

Furtunul siliconic poate fi sterilizat, rezista la multe cicluri de sterilizare. In plus poate fi folosit si ca furtun pentru alcool de pana la 50% concentratie.

furtun silicon Comercializam furtun siliconic de grosimi diverse, intre 4mm, 6mm, 8mm, 10mm si mai mult. Puteti vedea mai jos diametrele disponibile. Oferim un furtun siliconic flexibil, alimentar, rezistent termic si la actiunea chimicalelor. Poate fi folosit si pentru apa rece sau calda la refulare prin curgere libera sau cu presiune foarte scazuta. Nu are insertie (monolayer), are cu perete din silicon fara alte straturi sau insertii.

Caracteristici:

  • Material: silicon transparent, pur, fara insertie
  • Diametre interioare disponibile: 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 12mm, 15mm, 18mm, 20 mm si altele
  • Temperatura de lucru: -50*C / +180*C
  • Lungime colac: tipic 25m, poate fi si la alte lungimi
  • Cantitate minima de comanda: 10 m


Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai.ro. Site detinut de: Emsai® Industrial Srl. Toate drepturile rezervate.   |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT