Emsai.ro magazin online
Catalog online Emsai.ro
* Importator direct *
Importator direct * Produse de calitate * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama foarte larga de produse * Garantie achizitie * Servire prompta * Vezi cosul

Furtun vidanja din cauciuc / pvc - Furtun pentru vidanjare, Calitate UE

furtun vidanja, pentru vidanjare Comercializam furtun vidanja din cauciuc si PVC pentru toate aplicatiile de vidanjare. Avem o gama de modele diferite de furtun vidanjare de calitate UE, din import, din tari de top in productia de furtun de vidanja precum Germania, Italia, Austria si Polonia.

Produsele noastre din gama furtun vidanja se remarca prin calitate excelenta si pret atractiv. In plus oferim si o gama completa de diametre interioare de lucru, adaptata functie de necesitatile clientilor. Putem oferi si cuplele necesare atunci cand este cazul.

Modele de furtun vidanja, in functie de constructie:

Furtun vidanja din PVC: Aceasta clasa de furtunuri cuprinde multiple tipuri de furtun PVC, de la gama mai ieftina, utilizabila in special din primavara pana in toamna; pana la gama de furtun PVC special de vidanja, profesional, cu rezistenta ridicata la presiune si vacuum si care isi pastreaza flexibilitatea si la temperaturi scazute (are uzual culoare gri sau albastra).

Produsul furtun vidanjare din PVC se remarca prin cost scazut si greutate scazuta a furtunului. Recomandam utilizarea modelelor speciale pentru vidanjare pentru obtinerea celor mai bune rezultate in teren si pentru o durata de functionare maxima a furtunului.

Furtun vidanja din cauciuc: Furtunul de vidanja din cauciuc se remarca prin rezistenta foarte mare in timp, flexibilitate la temperaturi foarte scazute (de pana la -30*C) si rezistenta sporita la vacuum. Furtunul de cauciuc se poate utiliza in multe situatii mai grele inclusiv iarna sub ger, in cazuri in care furtunul din PVC se intareste si nu mai poate fi utilizat. Totusi sunt si unele dezavantaje, este mai greu si mai scump insa ofera o durata mare de viata care compenseaza pretul initial.

Produsul furtun vidanjare din PVC se produce la lungimi standard de 6 m, poate fi insa extins cu ajutorul cuplelor de legatura unde este cazul. Oferim o gama foarte larga de diametre, uzual intre 100-150mm conform cerintelor clientilor nostri.

Furtunul de vidanja poate fi folosit la golire fose septice cat si la transfer de apa murdara de orice fel, cu nisip, pietris etc. Comercializam si cuplele necesare functie de caz (cuple cardan, cuple camlock etc) - pentru fiecare aplicatie consultantii nostri au raspunsul potrivit pentru Dvs.

Caracteristici:

  • Material furtun cauciuc: Cauciuc cu spira metalica incorporata si insertie textila
  • Material furtun PVC: PVC cu spira din PVC pentru flexibilitate si rezistenta la vacuum
  • Presiune: Uzual 2...4 bar, functie de model si diametrul furtunului
  • Gama de modele PVC: Standard(transparent culoare verde); furtun transparent cu spira alba; modele speciale de vidanjare (culoare albastra sau gri);
  • Vacuum: Tipic 600...950mbar
  • Diametre Interioare: Tipic 75mm, 90mm, 100mm, 110mm, 120mm, 125 mm, 150mm si altele;
    • Va stam la dispozitie pentru consultanta in alegerea modelului potrivit de furtun vidanja, nu ezitati sa ne contactati chiar acum.
Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai.ro. Site detinut de: Emsai® Industrial Srl. Toate drepturile rezervate.   |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT