Emsai.ro magazin online
Catalog online Emsai.ro
* Importator direct *
Importator direct * Produse de calitate * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama foarte larga de produse * Garantie achizitie * Servire prompta * Vezi cosul

Furtun Exhaustare Rumegus | furtun pentru exhaustor | furtun rezistent la abraziune

furtun exhaustor - furtun pentru exhaustare Emsai Industrial Bucuresti comercializeaza din stoc si pe comanda, furtun exhaustor foarte flexibil si rezistent, pentru exhaustare rumegus, talas, precum si modele de rezistenta sporita pentru transportul de span metalic, praf, pilitura, granule din plastic, peleti, etc.

Comercializam doar produse de prima calitate, din import realizate de producatori de prima marime din Uniunea Europeana, din tari precum Italia sau Germania. Avem modele atat orientate pe flexibilitate maxima si greutate minima, cat si modele orientate pe rezistenta ridicata la abraziune si transportul de materiale ceva mai grele si mai abrazive.

Doua tipuri distincte de furtun poliuretan rezistent la abraziune, pentru exhaustor si nu numai:

Furtun poliuretan PU-C: Este modelul cel mai comercializat de furtun poliuretan. Se remarca prin flexibilitate maxima (“tip acordeon”), este foarte usor si foarte rezistent la actiunea rumegusului si a prafului rezultat la taierea lemnului. Suplimentar are cost redus, si datorita flexibilitatii se poate monta in instalatiile in care sunt necesare miscari repetate ale furtunului datorita miscarii discului de taiere lemn. In plus se poate folosi cu succes si pe post de furtun ventilatie, pentru absorbtie si refulare aer in sistemele de ventilatie precum hale, magazii, ateliere mecanice etc.

Furtun poliuretan PU-H: Acest model poate fi folosit si la exhaustare dar se recomanda in situatiile mai speciale de abrazivitate foarte ridicata sau materiale vrac ceva mai grele. Este utilizat atunci cand se transporta particule foarte abrazive, pe post de furtun peleti, furtun granule din plastic, furtun pentru span metalic, pentru pilitura etc. In plus se foloseste si in agricultura ca furtun pentru grau, furtun porumb, furtun pentru furaje si seminte etc. Acest furtun are perte mult mai gros decat varianta PU-C, din care motiv este mai putin flexibil si mai greu, iar pretul este diferit.

Va putem oferi furtun de exhaustare pentru o gama larga de materiale si produse vrac sau particule precum rumegus, plastic, peleti, grau, porumb cat si particule din metal, span, macinatura de plastic, etc. Pentru informatii si comenzi nu ezitati sa apelati la consultantii nostri.

Caracteristici:

  • Perete furtun: Material poliuretan foarte rezistent la abraziune, cu spira metalica incorporata
  • Diametre: 40mm, 50mm, 60mm, 80mm, 90mm, 100mm, 110mm, 120mm, 140mm, 150mm, 160mm, 180mm, 200mm, 250mm, 300mm, 400mm
  • Insertie incorporata: Spira metalica
  • Materiale transportate: Rumegus, talas, praf de lemn, hartie, polistiren etc. Important: Varianta PU-H poate transporta si span, pilitura, granule de plastic, cereale, alte materiale cu abrazivitate crescuta
Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai.ro. Site detinut de: Emsai® Industrial Srl. Toate drepturile rezervate.   |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT