Emsai.ro magazin online
Catalog online Emsai.ro
* Importator direct *
Importator direct * Produse de calitate * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama foarte larga de produse * Garantie achizitie * Servire prompta * Vezi cosul

Furtun combustibil: Furtun benzina, furtun ulei, furtun motorina si petrol(aspiratie si refulare)

furtun combustibil - furtun motorina, benzina, furtun petrol
Comercializam furtun combustibil pentru absorbtie si refulare, diverse tipuri de furtun motorina, furtun benzina si furtun de ulei. Produsele noastre din categoria furtun combustibil / furtun petrol sunt de prima calitate, productie UE (din tari precum Italia, Austria, Polonia).

Furtunul din cauciuc pentru combustibil este foarte rezistent la presiune (6 bar, 10 bar, sau 16 bar ), la vacuum / aspiratie cat si la actiunea radiatiei solare, la actiunea mediului si la imbatranire. Modelele de furtun cauciuc din oferta noastra rezista si la temperaturi negative, pastrandu-si flexibilitatea iarna, la temperaturi cu multe grade sub zero. In plus, pot fi folosite cu succes si vara la exterior, la temperaturi de pana la 60 de grade.

Comercializam atat furtun combustibil de refulare (cu insertie textila, denumire populara “furtun combustibil panzat”) cat si furtun combustibil pentru absorbtie si refulare, modele prevazute cu insertie textila si spira metalica pe interior. Spira metalica este necesara la furtunul de combustibil pentru a facilita functia de absorbtie. Furtunul de combustibil se poate utiliza si la petrol, uleiuri, ulei mineral. Pentru biofuel este necesar un model special, va rugam sa ne contactati.

Important, pentru transportul motorinei sunt necesare modele speciale de furtun combustibil pentru motorina, care rezista la actiunea hidrocarburilor din motorina, cele mai agresive pentru furtunul din cauciuc. In schimb, toate modelele de furtun combustibil pe care le comercializam pot fi folosite la transportul de ulei si benzina.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru orice informatii si comenzi.

Caracteristici tehnice furtun petrol si combustibili:

  • Material: Cauciuc de formulatie speciala, rezistent la combustibili, NR, NR/CR etc
  • Protectie antistatica: Fir antistatic sau perete din cauciuc conductiv electric
  • Diametre disponibile: 6...150mm
  • Insertie: Insertie textila
  • Temperatura: -30*C ... +60*C (standard)
  • La furtun absorbtie: Spira metalica + insertie textila
  • Lichide combustibile: Petrol, ulei, benzina etc; pentru motorina sunt modele ceva mai speciale, mai rezistente la hidrocarburi aromatice intrucat motorina este un combustibil mai agresiv chimic
  • Presiune de lucru standard: 6 bar, 10 bar, 16 bar.
* furtun combustibil panzat * furtun benzina * furtun ulei * furtun petrol
Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai.ro. Site detinut de: Emsai® Industrial Srl. Toate drepturile rezervate.   |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT