Emsai.ro magazin online
Catalog online Emsai.ro
* Importator direct *
Importator direct * Produse de calitate * Certificat ISO 9001 * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama foarte larga de produse * Garantie achizitie * Vezi cosul

Garantie

Oferim GARANTIE ACHIZITIE, cu RETURNARE INTEGRALA A BANILOR fara justificare client, in conditiile de mai jos:

1a) Orice produs nedeteriorat poate fi returnat in termen de 30 zile de la achizitie, fara justificari din partea clientului, cu returnarea integrala a contravalorii marfurilor achizitionate, daca valoarea totala a comenzii este mai mica de 10.000 RON, tva inclus. (pentru sume mai mari, vezi pct.2).

1b) Returnarea banilor se face dupa ce produsul a fost adus inapoi, de catre client, la punctul nostru de lucru din Sos. Andronache 201 bis, Sector 2 Bucuresti.

1c) Plata se face prin virament bancar, in termen de 24-48 ore de la returnarea produsului in contul bancar al clientului.

1d) Returnare partiala: Este posibila o returnare partiala (a unei parti din cantitatea vanduta), daca aceasta portiune este intacta, si este in unitati intregi, asa cum le comercializeaza firma noastra. Nu se pot returna fractii subunitare de produs.

1e) Aceasta politica de garantie se supune legilor in vigoare in Romania, care au prioritate fata de conditiile din acest document.
2) Garantie speciala pentru comenzile peste 10.000 RON, comenzi speciale:

2a) Pentru comenzile de peste 10.000 RON per comanda, se accepta la retur doar produsele care prezinta defectiuni evidente de fabricatie, in urmatoarele conditii: Clientul trebuie sa puna la dispozitia companiei noastre o mostra de material cu defect din fabricatie, si sa aloce firmei noastre pana la 30 zile pentru expertizarea tehnica a mostrei, si gasirea unei solutii de remediere a problemei.

2b) Rezolvarea problemei va consta in inlocuirea materialului defect. In cazul in care acest lucru nu poate fi realizat, compania noastra poate decide in schimb, rambursarea integrala a contravalorii marfii achizitionate de client.

3) Conditii suplimentare si observatii (se aplica in toate cazurile):

3a) Produsele care au fost utilizate de catre client in afara aplicatiilor si a specificatiilor tehnice recomandate de producator, nu sunt returnabile. Deasemeni, produsele pentru care clientul si-a asumat raspunderea in vederea unei astfel de utilizari, prin mentiune pe factura la momentul cumpararii, nu sunt returnabile.

3b) Produsele pre-debitate pe comanda pentru client, pe dimensiuni solicitate de acesta, nu sunt returnabile.

3c) Cheltuielile de transport aferente returnarii produsului si eventuala inlocuire a acestuia, raman in sarcina clientului.

3d) La returnare se face inspectia produsului de catre echipa noastra. Produsele deteriorate de catre client nu pot fi returnate.

3e) Se returneaza catre client, doar contravaloarea produselor achizitionate de client si returnate, acceptate la retur conform prezentei garantii, fara niciun fel de alte compensatii, in legatura cu utilizarea produsului, in mod direct sau indirect sau orice alte consecinte ale cumpararii si/sau utilizarii produsului.

3f) La returnare se emite factura de storno (factura pe minus), cu valoarea marfii returnate. Factura de storno trebuie semnata de primire de catre client sau delegatul acestuia, la retur, pentru ca returnarea sa fie valida.

3g) Produsele returnate trebuie sa poata fi identificate fara dubii, ca apartinand companiei noastre. Produsele ale caror marcaje au fost sterse, foliile de protectie scoase, sau care nu se mai pot identifica, nu pot fi returnate.

3h) CONDITIILE PREZENTEI GARANTII SE POT SCHIMBA FARA NOTIFICARE PREALABILA. Ramane in sarcina Dvs. sa verificati periodic prezentul document, pentru orice modificari.

Va multumim si asteptam solicitarile Dvs. !


Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda. Oferta noastra se adreseaza in principal firmelor. Va multumim pentru intelegere!
© Emsai.ro. Site detinut de: Emsai® Industrial Srl. Toate drepturile rezervate.   |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT